• Over Ingrid

  DSC_0029zw.a

  Ik geef inmiddels meer dan 25 jaar yogales en meer dan 21 jaar yoga aan zwangeren in Haarlem. Na mijn opleiding tot Yoga-docente aan de Saswitha-opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven heb ik mij gespecialiseerd in zwangerschapsyoga. Met veel plezier heb ik al vele aanstaande moeders tijdens de zwangerschap en naar de bevalling begeleid.

  Ik vind het een privilege dat ik van iets wat ik zelf, al vanaf mijn 20e, met plezier beoefen mijn werk heb mogen maken. Ik blijf op zoek naar nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen op yoga-, meditatie- en zwangerschaps-gebied.

  Ik ben  gecertificeerd Mindfulnesstrainer en erg enthousiast over Mindfulness. Ik wil dit enthousiasme graag doorgeven. Mindfulness is erg ‘hot’ op dit moment, wat niet voor niets is. Ik ben er een paar jaar geleden ook door geraakt en heb veel baat bij het wat mindfuller in het leven staan.

  De laatste jaren heb ik mij ontwikkeld als Critical Alignment Yoga (CAY) docent. Een aantal jaren de opleiding bij de grondlegger van CAY (Gert van Leeuwen) gevolgd. Deze vorm van Yoga heeft een enorme impuls gegeven aan mijn lessen. Naast de therapielessen, is de Critical Alignment Yoga de basis van mijn Hatha-yoga lessen. Ik zie dat mijn cursisten er veel baat bij hebben.

  Ik hoop door mijn persoonlijke manier van lesgeven je bewuster te maken en wat meer ontspanning, kracht en rust te kunnen geven.

  vynlogo

   

  Lid van VYN (vereniging Yogadocenten Nederland)

             Ik ben gecertificeerd Mindfulness trainer en lid van de VMBN.VMBN_logo