skip to Main Content
 • Verwendag: yoga, meditatie, heerlijke veganistische lunch en toe een stiltewandeling
  Zaterdag 26 maart 2022 van 10.00- 16.30 uur een hele dag jezelf verwennen met yoga-oefeningen (op basis van Critical Alignment Yoga), Stil worden in de meditatie, een heerlijke veganistische lunch om het lichaam van binnen van energie te voorzien en als toetje een stiltewandeling in de duinen, met als afsluiting een kopje thee of koffie.
 • Stilte-ochtend

  Zaterdagochtend 11 juni van 10.00 uur – 13.00 uur is er weer een stilte-ochtend.

  Een aanvulling op je mindfulness-cursus. Een ochtend om je mindfulness- of andere meditatie-beoefening op te frissen of te verdiepen.

  Er worden tijdens de stilte-ochtend verschillende meditaties beoefend, zoals de bodyscan, de zitmeditatie, loopmeditatie en yoga.

  Geschikt voor iedereen die ervaring heeft op het gebied van meditatie

 • Start mindfulness-cursus
  zondag-middag  4 september 2022 start er weer een mindfulness-cursus. Door het beoefenen van mindfulness leer je aandachtiger in je leven te staan, waardoor je minder stress en druk gaat ervaren. De omstandigheden verander je vaak niet. Wél hoe je met die omstandigheden omgaat en hoe je er op reageert. Een hele praktische cursus van 8 weken met extra oefenochtend. Voor tijden en prijzen. Voor meer informatie zie mindfulness-cursus.
 • Therapielessen Critical Alignment op maandag 17.30 uur en donderdag 16.30 uur

  Last van rug of schouders? Er is weer plek! De Critical Alignment Therapielessen worden gegeven op de donderdagmiddag van 16.30-17.30 uur en op maandag van 17.30-18.30 uur. Deze lessen zijn te volgen na een persoonlijk intake gesprek. Voor meer informatie bel 06-180 882 70

 • Mannenles Critical Alignment Yoga

  Er is weer plek op de mannenles op donderdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur. De yoga is gebaseerd op de Critical Alignment methode. Ga voor de combinatie van kracht en souplesse met enerverende oefeningen.

  Je kunt elk moment instromen en je kunt de eerste les een proefles komen doen.

  Geïnteresseerd? Geef je op voor een proefles.

  Een gewone joggingbroek is ook prima…

Back To Top