Warning: The magic method TotalTheme\ResizeImage::__wakeup() must have public visibility in /customers/f/2/7/ingrid-yoga.nl/httpd.www/wp-content/themes/Total/framework/classes/class-resize-image.php on line 34 Over Ingrid – Studio 5: voor yoga en mindfulness
skip to Main Content

DSC_0029zw.a

Ik geef inmiddels meer dan 30 jaar yogales in Haarlem. Na mijn opleiding tot Yoga-docente aan de Saswitha-opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven heb ik mij gespecialiseerd in zwangerschapsyoga. Daarnaast meerdere modules gevolgd, zoals Ayurvedische massage, adem en ademtherapie, yoga en meditatie.

De laatste jaren heb ik mij ontwikkeld als Critical Alignment Yoga (CAY) docent. Een aantal jaren de opleiding bij de grondlegger van CAY (Gert van Leeuwen) gevolgd. Deze vorm van Yoga heeft een enorme impuls gegeven aan mijn lessen. Naast de therapielessen gebaseerd op de Critical Alignment (CAT), is de Critical Alignment Yoga de basis van mijn yoga lessen. Ik zie dat mijn cursisten er veel baat bij hebben.

Ik vind het een privilege dat ik van iets wat ik zelf, al vanaf mijn 20e, met plezier beoefen mijn werk heb mogen maken. Ik blijf op zoek naar nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen op yoga- en meditatiegebied.

Ik ben  gecertificeerd Mindfulnesstrainer en erg enthousiast over Mindfulness. Ik wil dit enthousiasme graag doorgeven. Mindfulness is erg ‘hot’ op dit moment, wat niet voor niets is. Ik ben er een aantal jaren geleden ook door geraakt en heb veel baat bij het wat mindfuller in het leven staan.

Ik hoop door mijn persoonlijke manier van lesgeven je bewuster te maken en wat meer ontspanning, kracht en rust te kunnen geven.

vynlogo

Lid van VYN (vereniging Yogadocenten Nederland)

           Ik ben gecertificeerd Mindfulness trainer en lid van de VMBN.VMBN_logo

Back To Top